Appelgaerde Rossum | Inloopbijeenkomst ontwerpbestemmingsplan

18
DEC
Het is alweer ruim een jaar geleden dat het voorontwerpbestemmingsplan voor de nieuwe woonbuurt ‘Appelgaerde’ in Rossum ter inzage heeft gelegen. Hier is door sommige buurtbewoners op gereageerd en om de reacties van een goed antwoord te kunnen voorzien hebben we aanvullende onderzoeken uitgevoerd. Ook hebben we het stedenbouwkundig plan op sommige plekken aangepast. Dit hebben we verwerkt in een ontwerpbestemmingsplan.

Het ontwerpbestemmingsplan ligt vanaf 6 december voor 6 weken ter inzage. Terwijl het ontwerpbestemmingsplan ter inzage ligt, organiseren we samen met de gemeente Maasdriel een inloopbijeenkomst om de plannen in te kunnen zien en met ons in gesprek te gaan. Deze bijeenkomst vindt plaats op maandag 18 december 2023 van 19:00 tot 20:30 uur in dorpshuis De Parel, Kerkstraat 7 in Rossum. U kunt tijdens de bijeenkomst vrij inlopen.

Vragen?
We zien u graag 18 december aanstaande. Mocht u voor 18 december al vragen hebben of contact met ons wensen dan kunt u ons bereiken via oss@reuversbouw.nl of 0412-630100. Hebt u vragen voor de gemeente? Dan kunt u contact opnemen met projectleider woningbouw Gabie Mulders via 14 0418

Inloop bijeenkomst Appelgaerde Rossum

  • Maandag 18 december 2023
  • Inloop van 19:00 uur tot 20:30 uur
  • Dorpshuis De Parel, Kerkstraat 7 in Rossum